Futbol

Thierry Henry antrenörlüğe başladı

Fransa'nın efsanevi futbolcularından Thierry Henry, Belçika Milli Takımı'nı çalıştıran Roberto Martinez'in yardımcılığına getirildi.

Konular: Spor
Henry Arsenal formasını toplam 258 kez giydi, 175 gol attı. [Fotoğraf: Getty Images]

eski evertonlı martines, "thierry önemli bir figür. bize katacağı farklı şeyler olacak" dedi. martinez de, kovulan marc wilmots'un yerine göreve gelmişti.

fransız eski futbolcu da "belçika'da yardımcı antrenörlük görevinden dolayı gurur duyuyorum. martinez'e ve federasyona teşekkür ediyorum. başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

39 yaşındaki henry, futbol kariyerini 2014'te new york red bulls'ta tamamladı. daha önce monaco, juventus, arsenal ve barcelona'da oynadı. bu göreve başlamadan önce sky'da yorumculuk ve arsenal'in 18 yaş altı takımı'nda antrenörlük yaptı.

belçika, gelecek perşembe ispanya sonra da kıbrıs rum kesimi ile oynayacak.

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;