Transfer

Tomas Necid Bursaspor'da

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Çek golcü Tomas Necid ile 4 yıllığına prensip anlaşmasına vardı.

Konular: Spor, Futbol
Tomas Necid, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. [Fotoğraf: bursaspor.org]

bursaspor kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada çek cumhuriyeti milli takımı'nın forması da giyen necid'in, perşembe günü sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı duyuruldu.

çek golcü geçtiğimiz sezon hollanda birinci ligi (eredivisie) takımlarından ado den haag takımının formasını giyiyordu. 27 yaşındaki necid'in menajeri ile özlüce tesisleri'nde bir araya gelen yeşil beyazlı yöneticiler necmettin kocaman ve kemal güler, görüşmede 4 yıllık prensip anlaşması sağladı.

mersin idmanyurdu'nda bakkal dönemi

mersin idmanyurdu'nda teknik direktörlük görevine mesut bakkal getirildi.

kulüpten yapılan açıklamada, bakkal'ın kente gelerek kırmızı lacivertli yöneticilerle görüştüğü ve anlaşmaya varıldığı belirtildi.

açıklamada, mesut bakkal'ın saat 17.00'de düzenlenecek törenle mersin idmanyurdu ile sözleşme imzalayacağı duyuruldu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;