Trabzonspor

Trabzon'da Onur krizi çözüldü

Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile bir araya geldiklerini ve her konuyu açıklığa kavuşturduklarını açıkladı.

Onur Kıvrak, Trabzonspor'a 2008 yılında Karşıyaka'dan gelmişti. [AA]

bordo mavili oyuncu, kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamada, sportif direktör süleyman hurma'yla görüşmesine ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"süleyman ağabeyle oturup konuştuk. bazı şeyler yanlış anlaşıldı. kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şu an çok mutluyum. her konu açıklığa kavuştu. süleyman ağabey ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız."

bu arada, onur recep kıvrak'ın açıklamayı, takım kaptanı olarak yaptığı belirtildi.

almanya kampının ardından rabotnicki ile yapacağı uefa avrupa ligi 3. ön eleme turu ilk maçı için makedonya'ya giden trabzonspor'da, kulüp sportif direktörü süleyman hurma ile takım kaptanı onur recep kıvrak arasında yaşanan diyalog sonrası milli kaleci kadro dışı bırakılmış ve kamptan ayrılmıştı.

onur recep kıvrak da bugün kente gelmesinin ardından antrenmanda yer aldı.

antrenmana çıkışı sırasında muhabirlerin "hoş geldin" dediği tecrübeli kaleci, "hiç gitmedim ki" yanıtını verdi. takımla koşuya katılan onur'a, antrenmanı izleyen bordo-mavili taraftarlar da sevgi gösterilerinde bulundu.

taraftarlar ayrıca teknik direktör arveladze lehine de tezahürat yaptı.

öte yandan, trabzonspor kulübü başkanı ibrahim hacıosmanoğlu ile kulüp sportif direktörü süleyman hurma da antrenmanın bir bölümü takip etti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;