Transfer

Trabzon’dan transfer fırtınası

Trabzonspor, CSKA Moskova'dan Majeed Waris’i kadrosuna kattı. Bordo Mavililer, Papadopoulos ve Yatabare'yle de anlaştı.

Konular: Spor, Futbol
Majeed Waris, Dünya Kupası'nda Gana forması giymişti. [Fotoğraf: Getty Images]

bordo mavililer, rus ekibine 6 milyon euro bonservis ödeyecek. trabzonspor, waris’e dört sene boyunca 950 bin euro garanti para ödeyecek. ganalı oyuncu ayrıca 10 bin euro da maç başı ücret alacak.

22 yaşındaki forvet oyuncusu geçen sene valenciennes’de kiralık olarak forma giymişti. 

yunan savunmacı için kulübüne herhangi bir bonservis ödenmeyecek. karadeniz ekibi avraam papadopoulos ile bir yıllığına anlaştı. 29 yaşındaki oyuncuya bir yıllığına 1 milyon 200 bin euro ödenecek.

trabzonspor, fransa ligi takımlarından guingamp'ın forvet oyuncusu mustafa yatabare ile anlaştığını da borsaya bildirdi.

bordo mavili kulüp, guingamp'a iki buçuk milyon euro bonservis bedeli ödeyerek üç yıl anlaşmaya vardığı oyuncuya her yıl için bir milyon euro garanti ücret ödeyecek.

sezona vahid halilhodzic’i takımın başına getirerek başlayan trabzonspor, transfer dönemini çok hareketli geçirdi. oscar cardozo, kevin constant gibi isimleri kadrosuna katan karadeniz temsilcisi, forvet hattını güçlendirdi.

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;