Futbol

Trabzonspor galibiyetle kapattı

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında bordo mavililer sahasında Antalyaspor'u 2-1 yendi.

Trabzonspor'da ikinci golün asistinde Olcan Adın'ın imzası vardı. [AA]
bu sezon sahasında hiç mağlubiyet yüzü görmeyen trabzonspor puanını 27'ye yükseltti. antalyaspor ise 18 puanda kaldı. 
 
karşılaşmada ilk gol konuk ekipten geldi. 31. dakikada eski trabzonsporlu serkan balcı'nın ortası zeki yıldırım'ın önünde kaldı. zeki'nin uzak mesafeden sert şutuna kaleci onur'un müdahalesi yeterli olmadı. 

ilk yarının son dakikasında ise ev sahibi ekip skorda dengeyi sağladı. emre güngör'ün topa elle müdahalesinden doğan penaltıyı malouda gole çevirdi. 
 
bordo mavililer ikinci yarıya yüksek tempoyla başladı. rakip kaleyi adeta abluka altına alan trabzonspor galibiyet golünü son 10 dakikada buldu. 

olcan'ın indirdiği topta emre'nin kafa vuruşu kaleci fornezzi'yi çaresiz bıraktı. gol sırasında emre ile musa çarpıştı. oyuna devam edemeyen iki futbolcu tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
 

Süper Lig 17. hafta

gençlerbirligi 1-0 beşiktaş
kasımpaşa       2-4 akhisar 
elazığspor      1-0 rizespor
gaziantepspor 0-0 bursaspor
erciyesspor     1-3 galatasaray
konyaspor 4-1 eskişehir
sivasspor 3-1 karabükspor
trabzonspor 2-1 antalyaspor
fenerbahçe 5-1 kayserispor

 

 
ligde üç hafta sonra kazanan bordo mavililer sahasında en son geçen sezon 17 şubat'ta fenerbahçe'ye yenilmişti. 

karadeniz temsilcisinde cezalı colman, izinli janko ve alanzinho ile sakatlığı süren soner aydoğdu forma giymedi. başkan hacıosmanoğlu da cezası sebebiyle tribündeki yerini alamadı.

antalyaspor'da ise isaac ve baros ile cezalı tita kadroda yoktu. 

akçay mide spazmı geçirdi
 
trabzonspor teknik direktörü mustafa akçay mide spazmı geçirdiği için basın toplantısı düzenleyemedi. yardımcısı hami mandıralı hem akçay'a hem de emre'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
yeni yıla güzel girdiklerini söyleyen antrenör kısıtlı kadrolarına karşın hem avrupa hem de türkiye'deki performanslarından memnun olduklarını dile getirdi. 
 
antalyaspor'da samet aybaba ise ikinci yarıya kadrolarına takviyeyle gireceklerini söyledi.  aybaba penaltı golünden sonra motivasyonlarının düştüğünü söylerken emre güngör "o pozisyon bence penaltı değildi" dedi. 

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;