Türkiye Süper Ligi

Trabzonspor'da 7 futbolcu kadro dışı

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in raporu doğrultusunda birçok futbolcuyla yollar ayrılıyor. Bu sabahki antrenmana yedi futbolcu çıkmadı.

Trabzonspor'un en dikkat çeken transferi Oscar Cardozo. [AA]

transferde hareketli günler geçirerek kadrolarına önemli oyuncu takviyeleri yapan trabzonspor'da, 7 oyuncu ile yollar ayrılıyor.

avusturya'da 17 günlük kamp çalışmaları gerçekleştirildikten sonra trabzon'a dönen bordo mavili takım, iki günlük iznin ardından sezon hazırlıklarına yeniden başladı.

antrenmanda, colman, celutska, kadir keleş, emre güral, barış memiş, bamba ve gaziantepspor'dan transfer edilen turgut doğan şahin yer almadı.

bu futbolculara teknik direktör vahid halilhodzic'in raporu doğrultusunda, "kendinize kulüp bulun" denildiği ve bu nedenle çalışmada yer almadıkları bildirildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;