Çalışma hayatı

Tren minibüse çarptı: 6 ölü

Manisa Alaşehir'de yolcu treni, kontrolsüz hemzemin geçitte tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı. İlk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 8'i ağır 15 kişi yaralandı.

manisa'nın alaşehir ilçesinde kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treninin tarım işçilerini taşıyan minibüse çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

alaşehir kaymakamı osman bilgin, izmir uşak bölgesel ekspres treninin, alaşehir ilçesinde gar yakınlarındaki kontrolsüz hemzemin geçitte tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptığını belirtti.

bilgin, "olayda ilk belirlemelere göre minibüsteki yolculardan 6'sı öldü. 8'i ağır olmak üzere 15 yaralımız var" dedi.

20 haziran’da da tatvan-ankara seferini yapan vangölü ekspresi, elazığ'ın merkeze bağlı yurtbaşı beldesi'nde tren yolunun üstünden geçmeye çalışan yolcu minibüsüne çarpmıştı. olayda 9 kişi hayatını kaybetmişti.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;