Transfer

Trezeguet de Hindistan'da

Hindistan Süper Ligi takımlarından Pune City, Fransız golcü futbolcu David Trezeguet ile anlaştı. Daha önce futbolu bırakan Robert Pires'in de Hindistan'da top oynayacağı açıklanmıştı.

Konular: Spor, Futbol
David Trezeguet, 2001'de UEFA Yılın Takımı'na seçilmişti. [Fotoğraf: Getty Images]

hindistan süper ligi'nin twitter hesabından yapılan açıklamada, 36 yaşındaki trezeguet'nin yeni kurulan ligde futbolun gelişimine katkı sağlamak amacıyla pune city'de forma giyeceği söylendi..

kariyerinin en parlak yıllarını italya'nın juventus takımında yaşayan ve fransa milli takımı'nın 1998 fifa dünya kupası ile 2000 avrupa şampiyonası'nda zafere ulaşan kadrosunda bulunan trezeguet'nin arjantin'in river plate takımıyla sözleşmesi bulunuyordu. golcü futbolcu geçen sezonu bir diğer arjantin ligi ekibi newell's old boys'ta kiralık olarak geçirmişti.

daha önce futbola veda eden fransız robert pires, isveçli fredrik ljunberg ve ispanyol luis garcia ile bir başka ispanyol oyuncu joan capdevila'nın da hindistan süper ligi'nde top koşturacağı açıklanmıştı. üç ay sürecek hindistan süper ligi'nde sekiz takım mücadele edecek.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;