PKK

TSK: 711 PKK'lı öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçeleriyle Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonlarda toplam 711 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.

Konular: PKK, Türkiye
[Fotoğraf: AA]

genelkurmay başkanlığı, pkk’ya yönelik devam eden operasyonda cumartesi günü şırnak'ın cizre ilçesinde 9, silopi ilçesinde ise 3 pkk’lının daha öldürüldüğünü açıkladı. diyarbakır’ın sur ilçesinde de 5 pkk’lı çatışmalarda öldürüldü.

genelkurmay’ın açıklamasında şırnak ve diyarbakır'da yürütülen operasyonlarda öldürülen toplam pkk’lı sayısının cizre'de 446, silopi'de 145 ve sur'da 120 olmak üzere 711 olduğu ifade edildi.

tsk’nın internet sitesinde 23 ocak’taki 'önemli yurtiçi olaylar' bölümünde yer alan 23 ocak gününe ait bilgilere göre, cizre’de 13 el yapımı patlayıcı imha edildi.  ayrıca çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.

sur’da ise bir el yapımı patlayıcı imha edildi ve bir av tüfeği ele geçirildi. dicle’de de yol kenarına tuzaklanmış bir el yapımı patlayıcı imha edildi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;