PKK

Tunceli'de karakola bombalı saldırı

Tunceli'de PKK'lılar Kılköyü Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırı haberi üzerine bölgeye helikopterlerle birlik sevk edildi.

Konular: PKK

tunceli kent merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki kılköyü jandarma karakolu'na bugün saat 17.30 sıralarında pkk'lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

daha önce güvenli hale getirilen karakolun dış nizamiyesinin yakınlarına getirilen araç, burada infilak ettirildi.

şiddetli patlamanın ardından bölgeden dumanlar yükselirken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. 

bölgeye tunceli'den helikopterlerle takviye birlik gönderildi.

bu arada tunceli'de olası bombalı araçla saldırı düzenlenme ihtimaline karşı güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

tunceli- ovacık ilçesi ve tunceli- nazımiye ilçesi karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;