Türkiye

Türk tankı vuruldu: 3 yaralı

TSK, Cerablus'un batısında bir tankın roketle vurulduğunu açıkladı. Tankın hafif hasar gördüğü ve üç askerin yaralandığı, saldırıyı gerçekleştiren unsurların yok edildiğini de duyurdu.

[Fotoğraf: Reuters]

tsk tarafından yapılan açıklamada, "devam etmekte olan fırat kalkanı harekâtı esnasında cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankımız hafif hasar görmüş üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. yaralılar derhal hastaneye tahliye edilmiş olup tedavilerine başlanmıştır. bölgede teröristlere karşı operasyonlar devam etmektedir" denildi.

genelkurmay başkanlığı, saldırıyı gerçekleştiren unsurların imha edildiğini de duyurdu.

daha önce de bir türk tankı pkk'nın suriye kolu ypg tarafından vurulmuş, 1 asker şehit olmuş, 3 asker yaralanmıştı.

kaynak: dha, al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;