Bilim-Teknoloji

Turkcell'e siber saldırı

Turkcell Müşteri Hizmetleri'nin Twitter hesabı siber saldırıya uğradı. Hacker'ların ele geçirerek tweet atmaya başladığı hesap askıya alındıktan sonra tekrar aktif hale geldi.

Konular: Bilim-Teknoloji
Turkcell'in müşteri hizmetlerine ait Twitter hesabı hacker saldırısına uğradı. [Fotoğraf: Twitter]

turkcell'in müşteri hizmetlerine ait twitter hesabı hacker'lar tarafından saldırıya uğradı. hesap üzerinden birçok tweet atan hacker'lar, 'paket tarife fiyatlarının indirilmemesi halinde tüm sosyal medya hesaplarına el konulacağı' uyarısında bulundu.

uyarı mesajının altına @uygurtim imzası atan hacker'lar, müşterilere yönelik sahte tweet'ler de gönderdi. @turkcellhizmet hesabı saldırıdan kısa süre sonra askıya alındı. hesap, askıya alınmasından yaklaşık 2 saat sonra tekrar aktif hale geldi.

[[Fotoğraf: Twitter]]

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;