Türkiye

Türkeş görevi devraldı

Partisi MHP'den ihracı istenen Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcılığı görevini devraldı. Görevi devreden Bülent Arınç, birlikte çalıştığı herkese Twitter hesabından teşekkür etti.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA]

bülent arınç, başbakan yardımcılığı görevini tuğrul türkeş'e devretti. türkeş, geçici bakanlar kurulu'nda başbakan yardımcılığı görevine getirilmişti. çankaya köşkü'ndeki devir teslim, basına kapalı gerçekleşti.

tuğrul türkeş, partisi mhp tarafından ihraç talebiyle parti disiplin kuruluna sevk edildi.

arınç'tan teşekkür tweetleri

görevi devreden bülent arınç, akşam saatlerinde twitter hesabından bir açıklama yaptı:

"başbakan yardımcılığı görevimi bugün sn. tuğrul türkeş'e devrettim. kendisine görevinin hayırlı ve başarılı olmasını diledim. 1 mayıs 2009 tarihinden itibaren sürdürdüğüm başbakan yardımcılığı görevimi bugün devrettim.

bu görevi bana tevdi eden, önceki başbakanımız sn.recep tayyip erdoğan'a ve bir yıldır birlikte çalıştığımız başbakanımız sn. ahmet davutoğlu'na şükranlarımı sunarım.

birlikte çalıştığımız bakanlar kurulu üyelerine, kamu görevlilerine, ayrıca maiyetimdeki tüm personelime teşekkür ediyorum."

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;