Dünya

Tutuklanan kadının çantasından koala çıktı

Avustralya’da tutuklanan 50 yaşındaki bir kadının çantasından bebek koala çıktı.

Konular: Dünya
[Fotoğraf: Queensland Polisi]

avustralya’nın queensland eyaletinde polis, 50 yaşındaki bir kadını pazar günü çevirdi. daha sonra kadını nezarethaneye götüren polis memurları, kadına ‘yanında ne var?’ diye sorunca, ‘bebek koala’ cevabını aldılar. kadın çantasına koyduğu koalayı önceki gece bulduğunu ve ona baktığını söyledi. 

[Fotoğraf: Queensland Polisi]

koala hayvan koruma organizasyonu rspca’ya götürüldü. buradaki görevliler, alfred adını koydukları hayvanın yaklaşık 6 ay önce doğduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. minik hayvanın bakıcıya teslim edileceğini belirten rspca çalışanları, koala gibi hayvanları dışarıda görenlerin 1300 animal hattını aramaları gerektiğini ifade etti.

[Fotoğraf: Queensland Polisi]

queensland polisi, koalayı çantasında taşıyan kadının ‘ilgisiz bir suçtan’ dolayı tutuklandığını açıkladı.  

kaynak: queensland polisi

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;