Bilim-Teknoloji

Twitter yine zararda

Sosyal medya platformu Twitter, 2016'nın ilk çeyreğinde 79 milyon dolar zarar etti. Twitter'ın ilk çeyrek sonuçlarını açıklamasının ardından borsadaki hisselerinin değeri yüzde 13 düştü.

Konular: Bilim-Teknoloji

twitter, 2016'nın birinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. şirketin geliri, analistlerin 678 milyon dolar beklentisinin gerisinde, 595 milyar dolarda kaldı. 79 milyon dolar zarar eden twitter'ın ilk çeyrek sonuçlarını açıklamasının ardından borsadaki hisselerinin değeri de yüzde 13 düştü. 

aktif kullanıcı sayısı abd'de artmadı 

dünyadaki toplam kullanıcı sayısı yüzde 3 artarak 310 milyona ulaşan twitter'ın abd'deki aktif üye sayısı ise 65 milyonda kalarak bu çeyrekte de artmadı. şirket ayrıca kullanıcılarının yüzde 80'inin platforma mobil cihazlardan bağlandığını duyurdu. 

şirket, 2014'ün son çeyreğinde 361,3 milyon dolar, 2015'in son çeyreğindeyse 710 milyon dolar gelir elde etmişti.

kaynak: twitter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;