Türkiye

Üç kardeş gölette boğuldu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, bahçelerinde bulunan sulama göletine giren 13, 14 ve 18 yaşlarındaki üç kardeş boğularak öldü.

Konular: Türkiye
Adapazarı’ndan giden arama kurtarma ekipleri yaklaşık 3 metre derinliğindeki gölette üç kardeşin cesetlerini bulup sudan çıkardı. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

sakarya karasu'ya bağlı üçoluk mahallesi'nde, kılıç ailesi tarafından bahçe sulamak için yaptırılan 4 metre derinliğindeki gölete giren üç kardeş boğuldu.yaklaşık 100 metre çapındaki sulama göletinde giren 13 yaşındaki oktay, 14 yaşındaki tuncay ve 18 yaşındaki turgay kılıç’tan bir süre haber alamayan yakınları son olarak onların gölet yanında görülmesi üzerine arama kurtarma ekiplerinden yardım istedi.
adapazarı’ndan giden arama kurtarma ekipleri, yaklaşık üç metre derinliğindeki gölette üç kardeşin cesetlerini bulup sudan çıkardı.

karasu devlet hastanesi morguna kaldırılan üç kardeşin cesedinin, savcılık incelemesinin ardından otopsi için istanbul adli tıp kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

kaynak: doğan haber ajansı ve aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;