Dünya

Uçak türbülansa girdi: 31 yaralı

Abu Dabi'den Endonezya'ya giden Etihad Havayolları'na ait yolcu uçağının inişe hazırlandığı sırada yaşanan türbülans, 31 yolcunun yaralanmasına neden oldu. Yolcuların yaşadığı dehşet anları bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Konular: Dünya

birleşik arap emirlikleri merkezli etihad havayolları'na ait ey474 sefer sayılı a330-200 tipi uçak dün cakarta'taki sukarno havaalanı'na inmeden 45 dakika önce aniden şiddetli türbülansa yakalandı.

uçaktaki 31 yolcu yaralanırken, yaralılardan 9'u inişin ardından tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldı. 

uçağın içinde cep telefonuyla çekilen görüntülerde, yolcuların ellerini havaya kaldırarak dua ettikleri ve bazılarının da panikle çığlık attıkları görülüyor.

kaynak: storyful, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;