Türkiye

Ulaşıma lodos engeli

Kuvvetli lodos nedeniyle hava ve deniz ulaşımı aksıyor. THY, iç ve dış hattaki 124 uçuşunu yapamayacak. Tüm deniz otobüsü ve şehir hatları seferleri iptal.

Konular: Hava Durumu, Türkiye
Lodos nedeniyle İDO ve vapur seferleri iptal. [Fotoğraf: AA / Arşiv]

türk hava yolları (thy) internet sitesinden, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

açıklamada iç hatta 65, dış hatta 59 seferin iptal edildiği belirtilerek yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu thy'nin resmi internet sitesinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenmeleri istendi.

deniz ulaşımı aksıyor

şiddetli lodos nedeniyle tüm şehir hatları'nın tüm vapur seferleri ile ido'nin deniz otobüsü seferlerinin tümü iptal edildi.

istanbul deniz otobüsleri aş'nin (ido) yapılamayacak hızlı feribot ve deniz otobüsü seferlerine de yenileri eklendi.

ido'dan yapılan açıklamaya göre olumsuz hava koşulları nedeniyle şu hızlı febirot ve deniz otobüsü seferleri de iptal edildi: 

18.00 bursa-yenikapı

18.30 bandırma-yenikapı 

18.30 bostancı-yenikapı-bandırma,

18.40 kadıköy-yenikapı-bursa

18.45 yalova-yenikapı

19.30 bursa-yenikapı-kadıköy 

21.55 kadıköy-yenikapı-bursa 

 

kaynak: aa, ido

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;