Türkiye

Uludere’de patlama: 2 ölü

Şırnak Uludere’de memurların kullandığı otomobil, hareket halindeyken patladı. 2 memur öldü, 1 memur yaralandı. DHA’ya göre güvenlik güçleri, otomobilde patlayıcı taşınması veya araca bomba yerleştirilmesi ihtimallerini değerlendiriyor.

Konular: Türkiye

şırnak'ın uludere ilçesine bağlı yemişli köyü'nden bugün saat 10.00 sıralarında ilçe merkezine giden memurların bulunduğu otomobil, hareket hâlindeyken patladı. devlet hastanesi'nde görev yapan memurlardan diyar oslu ve tapu kadastro müdürlüğü memuru ahmet arttı hayatlarını kaybetti. devlet hastanesi'nde çalışan abdülkerim oslu da ağır yaralandı

abdülkerim oslu, uludere devlet hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle şırnak devlet hastanesi'ne sevk edildi. patlamada ölen 2 memurun cesetleri ise otopsi için uludere devlet hastanesi morguna gönderildi.

dha’ya göre güvenlik güçleri, otomobilde patlayıcı taşınması veya araca bomba yerleştirilmesi ihtimallerini değerlendiriyor.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;