Çalışma hayatı

Ümraniye'de bir işçi göçük altında öldü

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde İSKİ'nin atık su kanal çalışması sırasında göçük altında kalan işçi Kadir Daştan hayatını kaybetti.

 

istanbul ümraniye'de iski'nin atık su kanal çalışması sırasında bir işçi göçük altında kaldı. dudullu esenşehir mahallesi, baraj yolu caddesi’nde devam eden kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalan kadir daştan yaşamını yitirdi. taştan’a yardım etmeye çalışan celil dağlar isimli başka bir işçi de yaralandı. 

önce küçük çaplı bir göçük yaşanmasının ardından işçiler tahta ve demir parçalarıyla önlem almaya çalıştı. ancak bir süre sonra ikinci bir göçük meydana geldi. toprak altında kalan 33 yaşındaki kadir taştan isimli taşeron firma çalışanı hayatını kaybetti. olay yerine gelen itfaiye ekipleri, taştan’ın cesedini çıkarmak için uzun süre uğraştı.

kaynak: dha, cha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;