Premier League

Upton Park'a veda

West Ham United, 112 yıllık Upton Park'a Salı günü Manchester United maçıyla veda edecek. Londra ekibinin yeni evi Olimpiyat Stadı.

Konular: Spor, Futbol
Upton Park tam 112 yıldır West Ham'a ev sahipliği yapıyordu. [Reuters]

10 mayıs salı günü west ham united, upton park'taki son maçını manchester united ile oynayacak. 112 yıllık tarih ve anılar burada kalacak.

1904'ten beri maçlarını burada, yani boleyn ground diye de adlandırılan bölgede oynayan west ham united bu statla futbol dünyasına paul ince, sol campbell, rio ferdinand, john terry ve joe cole gibi birçok isim armağan etti.

kulüp, veda için titiz çalışmalar içerisinde. hayatta olan tüm eski west ham unitedlı oyuncularla iletişime geçildi. 10 mayıs'taki veda maçı öncesi tüm bu futbolcular upton park'ta olacak.

west ham united'ın yeni evi olimpiyat stadı. 60 bin kapasiteli. anlaşma 99 yıllık.  bu stadın açılışı 7 ağustos'ta. west ham stadı juventus ile açacak.

upton park'ın kapanış maçı olan manchester united karşılaşmasından önce west ham cumartesi günü sahasında swansea'yi ağırlayacak.

slaven bilic'in çalıştırdığı bordo mavililer altıncı sırada ve bu konumda uefa avrupa ligi'ne gidecekler.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;