Türkiye

Urfa'da polisler kaza yaptı: 14 yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda çevik kuvvet ekibini taşıyan iki minibüs kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 14 polis yaralandı. Yaralı polislerden birinin durumu ağır.

Konular: Türkiye
Urfa'daki kazanın ardından oaly yerine ambulanslar sevkedildi. [Fotoğraf: Abdürrahim Aydın / Al Jazeera]

şanlıurfa’dan kobani sınırındaki suruç’a giden iki çevik kuvvet minibüsü zincirleme kaza yaptı. kentin çıkışındaki sanayi bölgesinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 14 polis yaralandı. yaralılardan birinin durumu ağır. kazanın ardından trafiğe kapatılan yol yeniden açıldı. 

olay yerine ambulanslar sevkedilirken, yaralılar urfa'daki hastanelerde tedavi altına alındı. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;