Basketbol

Uşak seriyi sürdürdü

Türkiye Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif evinde, Beşiktaş Integral Forex'i 70-66 mağlup etti. Evinde üst üste dördüncü maçını kazandı.

Konular: Spor

uşak'ta oynanan maça beşiktaş iyi başladı. ilk çeyreği 22-13 önde kapatan siyah beyazlılar, ikinci çeyrekte uşak'ın farkı eritmesine engele olmadı. ilk yarı beşiktaş'ın 34-32'lik üstünlüğü ile sona erdi.

üçüncü çeyrekte oyun üstünlüğünü eline geçiren ev sahib takım son çeyrek öncesinde 52-46'lık üstünlüğü yakaladı.

son çeyrekte uşak, 10 sayılık fark yakaladı. beşiktaş bu farkı bir sayıya indirse de ev sahibi takım salondan galip ayrılmayı başardı.

evinde üst üste dördüncü maçını kazanan ege ekibi, 25'inci maçında 10'uncu galibiyetini elde etti.

iki maçlık galibiyet serisi sona eren beşiktaş ise 12'nci yenilgisini aldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;