NBA

Utah dokuz maç sonra kazandı

Enes Kanter bu sezon dördüncü kez iki farklı istatistik kategorisinde çift haneli sayılara ulaştı. Utah da Spurs'ü 100-96 yendi ve dokuz maç sonra galibiyetle tanıştı.

Konular: Spor, Basketbol
Enes Kanter bu sezon iyi bir performans sergiliyor. [Reuters]

utah jazz'da derrick favors 21 sayıyla takımın en skoreri oldu. ona gordon hayward 20 sayıyla eşlik etti.

dokuz maçlık mağlubiyet serisine son veren utah'ta türk oyuncu enes kanter de galibiyette önemli rol oynadı.

enes 12 sayı attı, 15 de ribaunt aldı.  bu sezon dördüncü kez iki kategoride çift haneli sayılara ulaştı.

utah'ta burks de 14 sayı kaydetti.

spurs'te ise tim duncan'ın 23 sayı, 14 ribaundu, leonard'ın da 16 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. tony parker ise sakatlığı sebebiyle forma giymedi.

utah, geçen sezon san antonio ile oynadığı dört maçı da kaybetmişti.

ömer aşık, pelicans'ı galibiyete taşıdı

nba'de türkiye'yi temsil eden basketbolculardan ömer aşık'ın forma giydiği new orleans pelicans, sahasında new york knicks'i 104-93 mağlup etti.

milli basketbolcu ömer aşık, 31 dakika süre aldığı karşılaşmada 16 sayı, 14 ribaunt, 2 blok ile "double double" yaparak galibiyette kilit rol oynadı. 20'nci maçında 10. galibiyetine uzanan ev sahibi takımda, tyreke evans 27 sayıyla mücadelenin en skorer ismi olurken, anthony davis 18, jrue holiday 13 sayı üretti.

üst üste 9 olmak üzere 19. mağlubiyetini alan new york knicks'te amar'e stoudemire 26 sayıyla mücadele etti. konuk takımda carmelo anthony ve j.r. smith 17'şer sayılık katkı sağladı.

thunder çıkışını sürdürdü

oklahoma city thunder, milli basketbolcu ersan ilyasova'nın sakatlığı nedeniyle mücadele edemediği karşılaşmada, sahasında milwaukee bucks'ı 114-101'lik skorla geçerek art arda 3. galibiyetini elde etti.

bu sezon 21. maçında 8'inci kez kazanarak yükselişini sürdüren thunder'da russell westbrook, 28 sayıyla galibiyette etken rol oynadı. kevin durant'in 23 sayı 9 ribaunt, 7 asistle mücadele ettiği karşılaşmada, reggie jackson 18, serge ibaka 15 sayı attı.

sezonun 12. yenilgisini alan bucks'ta o.j. mayo 18, giannis antetokounmpo 17, jabari parker 15 sayıyla oynadı.




kobe de 'nefes alamıyor'

abd'de, siyah amerikalıların ölümünden sorumlu polislere jürinin takipsizlik kararı vermesinin ardından başlayan gösterilerin spor sahalarına da yansıması devam ediyor.

los angeles lakers'ın yıldızı kobe bryant da eric garner'ın öldürüldüğü olayı soruşturan new york'taki jüri kararına karşı tepkisini dile getirmek amacıyla üzerinde garner'in boğulduğu sırada söylediği 'i can't breathe' (nefes alamıyorum) yazan tişört giyerek protestoda bulundu.

daha önce bu tişörtü derrick rose, kevin garnett, deron williams, jarrett jack ve lebron james gibi isimler de giymişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;