Türkiye Süper Ligi

Üzülmez Cavcav'ın kararını bekliyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceğinin 10 gün içinde netleşeceğini belirterek, "Durumumun netleşmesi benim açımdan da kulüp açısında da önemli." dedi.

Konular: Spor, Futbol
İbrahim Üzülmez uzun yıllar Beşiktaş'ta forma giydi. [AA]

üzülmez, beştepe ilhan cavcav tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kırmızı-siyahlı ekipte göreve başladıktan sonra geldikleri noktanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

gençlerbirliği’nin sezonun 2. yarısında sergilediği performansın küçümsenmemesi gerektiğini dile getiren üzülmez, "ikinci yarının en başarılı 3. takımıyız. sezon başında böyle bir tablo görseniz, 'gençlerbirliği başarılı' der misiniz, dersiniz. bu nedenle ben de takımımı başarılı buluyorum. çok mutluyum." diye konuştu.

görevde olduğu dönemde kaybettikleri 3 maçta da güzel futbol sergilediklerini ifade eden üzülmez, şöyle devam etti:

"büyük bir başarıya imza attık, 11 haftada 22 puan topladık. iki puan ortalamasına ulaştık. takımımla ve oyuncularımla gurur duyuyorum. devre arası transferlerimiz içinde beklentilerimizi karşılayan da var karşılayamayan da. biz her zaman birlikte düşünüyoruz, birlikte konuşuyoruz, birlikte hareket ediyoruz. espriler yapıyoruz, mutlu bir ortam var burada. aynı zamanda da disiplini elden bırakmıyoruz. işimizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışıyoruz."

son karar cavcav'ın

üzülmez, gelecek sezon gençlerbirliği'nde kalıp kalmayacağı konusunda son kararın başkan ilhan cavcav tarafından verileceğini belirtti.

başkent ekibiyle anlaştığında cavcav'a kendisine güvendiği için teşekkür ettiğini hatırlatan üzülmez, "biz geldiğimizden beri gençlerbirliği ortaya bir öz güven koydu. bir takım hüviyeti, karakteri koydu. benim şu anki görevim bu 6 hafta içinde takımım için en iyisini yapmak. devam edip etmeyeceğimizin netleşmesi gerekli. kulüp açısından da gelecek planlaması açısında da bu önemli. durumumun da bir hafta ya da 10 gün içinde netleşeceğini düşünüyorum. ben başkanımızın her kararına saygılıyım. devam etme kararı da alsa, ayrılma kararı da alsa saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

"yalanlarsın hocam, ne olacak"

üzülmez, bir televizyon programında kendisi hakkında "istifa etti", "cavcav görevden aldı" gibi haberleri yapan gazeteciye, "böyle bir şey yok. zor duruma düşersin yapma bu haberi." diyerek uyardığını anlattı. üzülmez, buna karşın, "yalanlarsın hocam, ne olacak." cevabını aldığını söyledi.

gençlerbirliği ile yollarının ayrıldığına ilişkin haberin yayınlandığı dakikalarda barcelona-real madrid derbisini izlediğini dile getiren üzülmez, şu ifadeleri kullandı:

"kanalın editörü ya da moderatörü beni aradı. hocam istifa etmişsin dedi, hayır yok böyle bir şey dedim. o da ısrarla hocam istifa etmişsin dedi. ben dedim ki en son, bak benimle konuşuyorsun. ben ibrahim üzülmez'im. eğer benim bilmediğim bir şeyi biliyorsan sen bana söyle dedim. sonra da bu haberi yapma, böyle bir şey yok çünkü dedim. o daha sonra son dakika haberi olarak bu haberi girdi. bana da diyor ki 'yalanlarsın hocam, ne olacak.' bu kadar basit mi bu iş? bunun da bir yaptırımının olması gerekmez mi? bu işi onuruyla gururuyla yapan insanlar da var. onlara asla bir sözüm olmaz ama bu haberi yapanların niyeti nedir, amacı nedir inanın bilmiyorum. ben kendime güveniyorum. "

başkent ekibindeki durumunun netleşmesini kendisinin de istediğini vurgulayan üzülmez, bunun hem kendisinin hem de kulübün planlama yapması açısından önemli olduğuna dikkati çekti.

trabzonspor ile spor toto süper lig'de zor bir karşılaşmaya çıkacaklarına işaret eden üzülmez, her zaman olduğu gibi mücadele ederek kazanmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;