Türkiye

Validebağ Korusu'nda polis müdahalesi

İstanbul Üsküdar'daki Validebağ Korusu yanında bulunan arazi üzerine inşaat yapılmasını protesto eden gruba polis müdahale etti.

Konular: Türkiye

üsküdar validebağ korusu yanındaki arazide yapılacak inşaat ve bu inşaat için gelen iş makinelerine tepki gösteren protestocu grup basın açıklaması yapmak istedi. bu esnada zabıta ekipleri inşaat alanına bariyerler getirdi.

eylemciler bu duruma tepki gösterince, çevik kuvvet ekibi önce grubu kalkanlarla uzaklaştırmaya çalıştı; ardından da protestoculara biber gazı sıktı. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;