Türkiye

Vedat Şahin'in Şişli'de vurulma anı görüntüleri

İstanbul Nişantaşı’nda kalaşnikoflu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Vedat Şahin, Ferdi Topal ile Evren Aydın kaldırımda yürürken bir otomobilden açılan ateşe maruz kalıyor.

Konular: Türkiye

doğan haber ajansı'nın geçtiği görüntülerde vedat şahin ve korumaları ferdi topal ile evren aydın kaldırımda yürürken, saat 22:34'te kırmızı renkli bir otomobil yanlarına yaklaşıyor. aracın camından üç kişinin üzerine kalaşnikof silahlarla peş peşe ateş ediliyor. daha sonra saldırganlardan biri otomobilden inip yere düşen üç kişiye ateş etmeyi sürdürüyor.

saldırganlar kısa bir süre ilerledikten sonra otomobili durduruyor. aşağıya inen saldırgan yerde yatanların üzerine tekrar ateş ediyor. sonra da koşarak otomobile biniyor. bütün bunlar sadece 20 saniye içinde oluyor. otomobil, birkaç saniye daha bekledikten sonra uzaklaşıyor.

saldırıda vedat şahin ve ferdi topal hayatını kaybetmiş, ağır yaralı evren aydın ise yoğun bakıma alınmıştı.

vedat şahin, daha önce birçok suça karışan sedat şahin'in kardeşi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;