Venezuela

Venezuela'da güzellik kraliçesi öldürüldü

Ülkesinde 2004 yılında güzellik kraliçesi seçilen dizi oyuncusu Monica Spear ve eski eşi, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Konular: Amerika

Haberin Öne Çıkanları

2004 yılı güzellik kraliçesiydi

Eski eşiyle otoyolda vuruldu

Kızları yaralı kurtuldu

Monica Spear, 2004 yılında Venezuela güzellik kraliçesi olmuştu. [AFP]

2004 venezuela güzeli ve dizi oyuncusu monica spear ile eski eşi silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

 29 yaşındaki spear, porto cabello ile valencia kentlerini bağlayan otoyolda otomobilinin içinde beklerken saldırıya uğradı. 

saldırıda dizi yıldızı spear ile 39 yaşındaki eski eşi  henry berry hayatını kaybetti. berry ve spear'ın 5 yaşındaki kızları saldırıdan yaralı kurtuldu.

polis, spear ile berry'nin soygun girişimi sırasında öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruyor. polis cinayetle ilgili 18 yaşın altında 5 kişiyi gözaltına aldı. 

spear'ın abd'de yaşadığı ve tatil için venezuela'ya geldiği belirtildi.

maduro: bunun açıklaması nedir? 

devlet başkanı nicolas maduro, zırhlı bir aracın olay yerine intikal ettiğini ama soyguncuların kaçtığını açıkladı. maduro, “arabanın içinde, kurşunlarla delik deşik olmu haldeydiler. bu genç insanı öldürenlere soruyorum? bunun açıklaması nedir?” diye sordu.

venezüela’da resmi istitatistiklere göre her yıl 100 bin kişden 39’u cinayete kurban gidiyor. ancak resmi olmayan örgütler de her yıl 24 bin kişinin öldürüldüğünü söylüyor.

 

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;