UEFA Avrupa Ligi

Villarreal uzatmalarda kazandı

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçları tamamlandı. Villarreal Liverpool'u 1-0 yendi. Shakhtar ile Sevilla 2-2 berabere kaldı.

Konular: Spor, Futbol
Liverpool bu sezon Avrupa'da ilk kez yenildi. [Reuters]

ispanya temsilcisi villarreal, el madrigal stadı'nda konuk ettiği ingiltere'nin liverpool takımını 1-0 yendi. villarreal'in golü, 90+2. dakikada adrian lopez'den geldi. ingiliz ekibi bu yıl avrupa ligi'nde ilk kez yenildi.

lviv arena'da oynanan ukrayna ekibi shakhtar donetsk ile diğer ispanya temsilcisi sevilla arasındaki karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi. avrupa ligi'nde son iki yılın şampiyonu sevilla'nın gollerini 6. dakikada vitolo ve 82. dakikada penaltıdan gameiro kaydetti. ev sahibi shakhtar donetsk'in gollerini 23. dakikada marlos ve 36. dakikada stepanenko attı.

avrupa ligi yarı finalinde rövanş karşılaşmaları 5 mayıs'ta oynanacak.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;