PKK

Viranşehir'de PKK operasyonu

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi kırsalı ile Mardin'in Derik ilçesi sınırında 300 komanda ve 100 köy korucusunun katıldığı geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Konular: PKK, Türkiye
Viranşehir operasyonu Fotoğraf: AA]

şanlıurfa'nın viranşehir ilçesinin kırsalında pkk'ya yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı. il jandarma komutanlığı ekipleri, viranşehir ile mardin'in derik ilçesi sınırında arazi arama ve tarama çalışması başlattı. operasyona 300 komando ve 100 geçici köy korucusu katıldı.

yaklaşık 40 kilometrelik alanda arama ve tarama çalışması yapan ekipler, bölgedeki yollardaki menfezleri, köprü altlarını ve mağaraları detektörle kontrol etti. ekipler, yollarda da araç kontrolü yaptı.

[Fotoğraf: AA]

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;