Bilim-Teknoloji

Warcraft filminden ilk video

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan bilgisayar oyunu Warcraft’ın merakla beklenen filminden ilk görüntüler yayınlandı.

Konular: Bilim-Teknoloji

popüler oyunlardan biri olan ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan warcraft’ın bir süredir çekimleri ve yapımı devam eden filmi ile ilgili ilk görüntüler yayınlandı. 

oyunun yapımsıcı blizzard’ın duyurduğu video 15 saniye sürüyor. cuma günü uzun bir fragmanın yayınlanacağı filmle ilgili kısa görüntülerin yer aldığı video yayınlanır yayınlanmaz filmi bekleyenler tarafından ilgi ile karşılandı. 

10 haziran 2016 tarihinde gösterime girmesi beklenen filmde, oyunda da işlenen hayali bir dünyada insanlar ve orc adı verilen ırk arasındaki mücadeleler konu ediliyor. filme ilgili daha önce farklı detaylar ortaya çıkmış ve hatta oyunda da yer alan bir şehirin 360 derece videosu da yayınlanmıştı. 

bir döneme damgasını vuran bir oyun olan warcraft, ilk olarak 1994 yılında piyasaya sürülmüştü. 2004 yılında internet üzerinden oynanmaya başlayan oyun ismini world of warcraft olarak değiştirmişti.  

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;