Transfer

West Ham'a Ekvadorlu golcü

Premier League ekiplerinden West Ham United, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Enner Valencia'yı renklerine bağladı.

Valencia, daha önce Meksika Ligi'nde forma giyiyordu. [West Ham]

çalışma izni alan 25 yaşındaki forvet, beş yıllık imza attı.

ekvador, 2014 dünya kupası'nda üç gol atmış, üçü de enner valencia'dan gelmişti.

'tabii ki kupada performansım bana avrupa'nın kapılarını açtı' diyen valencia, londra'ya gitmeden önce meksika'nın pachuca takımı için mücadele ediyordu.

ekvadorlu futbolcu "bu kulübü daha önce birçok kez izledim ve hakkında çok şey okudum. bu kulübe geldiğim için çok mutluyum" dedi.

dünya kupası'nın kendisi açısından çok iyi geçtiğini kaydeden valencia, "ilk dünya kupası tecrübemde iyi bir oyun ortaya koydum. üç gol attım. gelecek sefer daha iyi olacağımı umuyorum." ifadesini kullandı.

west ham united, ligdeki ilk maçında 16 ağustos'ta tottenham hotspur ile karşılaşacak.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;