Türkiye

WhatsApp'tan trafik şikâyetine 413 ceza

Kayseri'de iki ay önce uygulamaya konulan WhatsApp'tan trafik şikayet hattına gelen ihbarlar sonucunda 413 sürücü ceza aldı.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: ARŞİV] [Fotoğraf: AA]

kayseri'de uygulamaya konulan whatsapp trafik şikâyet hattına iki ayda 1071 ihbar geldi, bu ihbarlar sonucunda 413 sürücüye ceza verildi.  

kayseri emniyet müdürlüğü tarafından düzenlenen trafik güvenliği ve eylem planı il koordinasyon kurulu toplantısında konuşan trafik denetleme şube müdürü abdullah dede, iki ay önce kurulan ve trafik kuralı ihlallerine karşı vatandaşların akıllı cep telefonları üzerinden fotoğraf ve video yoluyla ihbarda bulunduğu whatsapp şikayet hattının vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü belirtti.

iki ayda whatsapp kanalıyla 1071 ihbar geldiğini bildiren dede, "bunları tek tek inceledik. gelen görüntüler sonucunda 413 ceza işlemi yaptık. 658 şikayetle ilgili yetersiz kanıt olduğu gerekçesiyle ceza yazmadık. genel olarak vatandaşlar engelli alanına park yapılan araçların görüntüsünü bizlere gönderdi " şeklinde konuştu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;