Galatasaray

Yanal: Galatasaray'la görüşmedim

Fenerbahçe eski teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray Kulübü ile görüştüğü iddialarını yalanladı. Yanal sezon başında eski kulübünden istifa etmişti.

Konular: Spor, Futbol
Ersun Yanal, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamıştı. [Fotoğraf: AA]

yanal, yaptığı yazılı açıklamada, medyada yer alan "galatasaray kulübü ile doğrudan ya da dolaylı olarak görüşmeler yaptığım yönündeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır" ifadelerini kullandı.

fenerbahçe'deki görevinden 9 ağustos'ta istifa eden ersun yanal, açıklamasında galatasaray kulübü'yle karşılıklı olarak vaatlerde bulunmalarının da söz konusu olmadığını kaydetti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;