PKK

Yaralı 2 asker GATA'da şehit oldu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 26 Ağustos'taki PKK saldırısında ağır yaralanan 26 yaşındaki polis memuru Sefa Altınsoy 32 gün sonra şehit oldu. Hakkâri'de 4 gün önce ağır yaralanan Yüzbaşı Özekin de GATA'da şehit düştü.

Konular: Türkiye, PKK
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

şırnak'ın cizre ilçesinde 26 ağustos'ta pkk'nın bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru sefa altınsoy tedavi gördüğü gata'da şehit oldu. altınsoy'un muğla'nın ortaca ilçesinde yaşayan ailesi haberi alınca ankara'ya gitti. şehit polis memleketi aksaray'da toprağa verilecek.

dağlıca 2'nci hudut tugay komutanlığı'nda görevli, evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki yüzbaşı özgür özekin ise 25 eylül'de, hakkâri çukurca'daki pkk saldırısında iki silah arkadaşıyla birlikte ağır yaralanmıştı. ankara gata'ya sevk edilen yüzbaşı özekin, perşembe sabahı şehit oldu.

yüzbaşı özgür özekin'in şehit olduğu haberi, fethiye'nin tuzla mahallesindeki ailesine ulaştı. şehit yüzbaşı özekin'in cenazesi cuma günü fethiye'deki yeni camii'de kılınacak cenaze namazının ardından, incirköy'de defnedilecek.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;