Futbol

'Yaşlı doğdum genç öleceğim'

Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic "ben hayatımda şuana kadar hiç daha iyi olmamıştım. Yaşlı doğdum ama genç öleceğim" dedi.

Konular: Spor
Fotoğraf 2001'de Ibrahimovic Ajax'ta oynarken çekildi. [Getty]

zlatan ibrahimovic bu sezon 42 maçta 39 gol kaydetti. paris saint germain ile fransa'da bu sene yine bir şampiyonluk yaşayan isveçli yıldız şampiyonlar ligi'nde manchester city ile yarı finale çıkma mücadelesi verecek.

kariyerinin zirvesinde olduğunu söyleyen ibrahimovic "yaşlı doğdum genç öleceğim" ifadesini kullanarak şu anki ruh halini ortaya koydu.

ibrahimovic'in paris saint germain ile sözleşmesi bu sezon sonu sona eriyor. henüz geleceği netleşmedi.

'yaş sadece bir rakamdan ibarettir' diyen 34 yaşındaki yıldız "sizin ne kadar genç ve kaç yaşında olduğunuzu sizin beyniniz belirler. ben de bu sene çok genç olduğuma karar verdim" sözlerini kullandı.

kaynak: telegraph

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;