Türkiye

Yavru köpek dayanışması

Van’da otomobilin çarptığı yavru köpek yola savruldu. Başka bir yavru köpek, yolun ortasındaki yaralı köpeğin yanına gelerek dakikalarca bekledi.

Konular: Türkiye

van'ın özalp ilçesi girişinde yavru köpeğe otomobil çarptı. çarpmanın etkisiyle yaralanan köpek yolun ortasında hareketsiz kaldı. yaralı köpeğin yanına başka bir yavru köpek geldi ve ayaklarını yaralı köpeğin başına koyup beklemeye başladı.

trafiğe rağmen yaralı köpeğin yanından ayrılmayan yavru köpek, van insan hakları derneği üyesi zümeyran şimşek'in dikkatini çekti. şimşek yaralı köpeği alıp belediye veterinerine götürdü.

özalp belediyesi veteriner hekimliği'nde tedavisi yapılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;