Türkiye Süper Ligi

Yeni lider Beşiktaş

Başakşehir'in Fenerbahçe'ye yenildiği haftada Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 yenen Beşiktaş liderliğe yükseldi. Yeni transfer Babel ilk kez golle tanıştı.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Beşiktaş'ta ilk gol Cenk Tosun'dan geldi. [Bjk.com.tr]

beşiktaş ilk yarıyı cenk tosun (13) ve ryan babel (39)'in attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. ikinci yarının hemen başında quaresma farkı üçe çıkardı. alanyaspor'da brezilyalı wagner love'ın golü skoru 3-1'e getirse de marcelo çıktı sahneye ve maçın sonucunu belirledi: 4-1

alanyaspor'u farklı yenen beşiktaş puanını 41'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. alanyaspor ise 18 puanla 14. sırada kaldı. 

spor toto süper lig'in 18. haftasında aytemiz alanyaspor'a konuk olan beşiktaş'ta teknik direktör şenol güneş, ligde son oynadıkları osmanlıspor karşılaşmasının ilk 11'inde değişiklik yapmadı.

güneş, aytemiz alanyaspor karşısında fabri, gökhan gönül, marcelo, tosic, adriano, hutchinson, oğuzhan özyakup, talisca, quaresma, babel ve cenk tosun ilk 11'ini sahaya sürdü. 

siyah-beyazlı ekipte ara transferde kadroya katılan mitrovic'in yanı sıra tolga zengin, tolgay arslan, beck, ömer şişmanoğlu, gökhan inler ve necip uysal, yedek kulübesinde yer aldı.

aytemiz alanyaspor teknik direktörsüz çıktı

süper lig'de geçen hafta sahasında çaykur rizespor'a 3-2 yenilen ve teknik direktör hüseyin kalpar'la yollarını ayıran aytemiz alanyaspor, karşılaşmaya altyapı antrenörü mustafa camunak yönetiminde çıktı.

beşiktaş karşısında çaykur rizespor maçının ilk 11'inde ikisi zorunlu 6 değişikliğe giden camunak, kart cezalıları omeruo ve candeias'ın yanı sıra haydar yılmaz, fofana, taha yalçıner ve plet'in yerine zlamal, birol parlak, efecan karaca, landel, cenk ahmet alkılıç ve vagner love'ı ilk 11'de tercih etti.

ev sahibi ekip taraftarlarından "eto'o" tezahüratı

aytemiz alanyaspor taraftarları, karşılaşma öncesi antalyaspor'un kamerunlu futbolcusu samuel eto'o lehine tezahüratlarda bulundu.

eto'o, devre arasında beşiktaş'ın transfer gündemine gelmiş, ancak deneyimli futbolcu takımında kalmıştı.

bu arada soğuk havaya rağmen kale arkasındaki tribünde yerini alan beşiktaş taraftarı da yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

ilhan cavcav için saygı duruşu

karşılaşma öncesi aytemiz alanyasporlu oyuncular, sahaya üzerinde "türk hava kurumu 92 yaşında", beşiktaşlı futbolcular ise "hayatına sahip çık" yazılı pankartlarla çıktı. maçtan önce geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gençlerbirliği kulübü başkanı ilhan cavcav için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşı'nın okunması sırasında beşiktaşlı futbolculardan fabri ve tosic'in, eşofman üstlerini seremoniye katılan ve soğuk nedeniyle üşüyen çocuklara verdikleri görüldü.

kaynak: al jazeera ve aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;