Bilim-Teknoloji

Yeşilçam efsaneleri YouTube’da

Başta Hababam Sınıfı olmak üzere efsane olmuş bazı Türk filmleri YouTube üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek.

Konular: Bilim-Teknoloji
YouTube üzerinden izlenebilen filmler arasında Şekerpare de bulunuyor
YouTube üzerinden izlenebilen filmler arasında Şekerpare de bulunuyor

bugüne kadar youtube üzerinde bazı türk filmleri korsan olarak izlenebiliyordu. yasal olmayan bu yöntem yerini yavaş yavaş resmi çözümlere bırakmaya başladı. bilinen birçok türk filminin yapımcı şirketi arzu film ise bu filmleri resmi youtube hesabında paylaşmaya başladı. 

arzu film’in yüklediği filmler arasında salako, milyarder, şekerpare, sev kardeşim, oh olsun gibi bir döneme damgasını vurmuş örnekler de yer alıyor. youtube’a yüklenen filmler hd kalitesinde ücretsiz olarak izlenebiliyor. 

firmanın bugüne kadar yüklediği 40'a yakın film, restorasyonlu ve hd olarak youtube kanalında ücretsiz olarak izlenebiliyor.

kaynak: al jazeera 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;