Türkiye

YGS ve LYS günü ücretsiz ulaşım

15 Mart’taki YGS ile 13-14-20-21 Haziran'daki LYS’ye girecek öğrenci ve sınav görevlileri, İstanbul'da saat 11:00’e kadar toplu taşımalardan ücretsiz yararlanacak.

Konular: Türkiye

istanbul büyükşehir belediye (ibb) meclisi, 15 mart’ta yapılacak ygs ile 13-14-20-21 haziran 2015 tarihlerinde yapılacak olan lys’ye girecek öğrenci ve sınav görevlilerinin toplu taşıma araçlarından saat 11:00’e kadar ücretsiz yararlanmasını kararlaştırdı.

sınava gidecek öğrenciler sınav giriş belgelerini, görevliler ise görevli belgelerini ibraz ederek iett otobüsü, metrobüs, şehir hatları vapurları, tramvay, hafif metro, metro, füniküler, otobüs aş otobüsleri ile özel halk otobüslerinde ücretsiz seyahat edecek. sınav sonrasında kullanılacak toplu taşıma ise eski tarifeden yapılacak.

kaynak: dha 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;