15 Temmuz darbe girişimi

Yıldırım: 15 Temmuz'dan ders almadıysanız daha da beterini görürsünüz

Başbakan Yıldırım, "Ülkemize, içeride ve dışarıda zarar vermeye çalışan terör örgütleri, onların sırtını sıvazlayanlar şunu iyi bilsinler ki 15 Temmuz'dan ders almadıysanız daha da beterini görürsünüz" dedi.

[Fotoğraf: AA]

kastamonu'da vatandaşlara hitap eden başbakan binali yıldırım, "ülkemize, içeride ve dışarıda zarar vermeye çalışan bu terör örgütleri, onların sırtını sıvazlayanlar şunu iyi bilsinler ki eğer 15 temmuz'dan ders almadıysanız daha da beterini görürsünüz" dedi.

"bu ülke, bu millet birbirine kenetlenirse, bu ay-yıldızlı bayrağa sahip çıkarsa, hiç ama hiçkimse bize bir şey yapamaz" ifadelerini kullanan yıldırım, şöyle konuştu:

"bunu 15 temmuz'da gördük mü? 15 temmuz gecesinde bombaların, saldırıların, mermilerin altında şehadet şerbetini içme, gâzi olma pahasına ülkemizi alçaklardan koruduk mu? işte tekrar görev düşerse, herkes bilsin ki 79 milyon ülkesini savunmaya gece gündüz hazırdır."

başbakan yıldırım ayrıca, "birlik, beraberlik sayesinde ülkemizi parmakla gösterilen ülkeler arasına sokmaya yükseltmeye ant içtik, ahdettik. herkes bilsin ki bizim siyasetimiz, 81 ilimizin 79 milyon vatandaşımızı kucaklayan bir siyasettir. ayrımcılığın, ırkçılığın, bölücülüğün her zaman karşısında olduk, karşısında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;