Futbol

Yıldızlar Eto'o için Antalya'ya geliyor

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında Messi, Maradona, Neymar Iniesta, Drogba, Mourinho, Capello, Arda Turan, Okocha gibi futbolun yıldızları Antalya'ya gelecek.

Konular: Spor

dünyaca ünlü futbolcular, türk karması ile 16 temmuz'da antalya arena'da yapacağı özel maçta cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve antalya büyükşehir belediye başkanı menderes türel de forma giyerek, ünlü yıldızlarla bir süre futbol oynayacak. maç cumartesi saat 20.45'te başlayacak. 

dünya futbol yıldızları eto’o vakfı’nın 10’uncu yıl etkinliği kapsamında düzenlenen yardım maçı öncesinde 15 temmuz cuma akşamı antalya’daki gala gecesinde buluşacak.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın da katılımıyla galaya messi, neymar, drogba, arda turan, okocha, demba ba, maradona, fabio cannavaro, fabio capello, jose mourinho, puyol, deco, essien, eden hazard gibi futbol yıldızları katılacak. nba yıldızı serge ibaka da orada bulunacak.

gala gecesine g-20’ye katılan dünya liderlerini de ağırlayan regnum carya golf&spa resort ev sahipliği yapıyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;