Futbol

Yıldızlar yardım için buluştu

Steven Gerrard ve Jamie Carragher'ın kaptanlığında oluşturulan takımlar, geliri Liverpool Vakfı'na bağışlanan maçta sahaya çıktı.

Konular: Spor
Fenerbahçeli Kuyt, sakatlığı nedeniyle maçta mücadele edemedi. [Fotoğraf: Reuters]

ingiltere premier lig kulüplerinden liverpool'un kaptanı steven gerrard ve eski oyuncularından jamie carragher tarafından oluşturulan takımlar, yardım maçında bir araya geldi.

anfield road stadı'nın ev sahipliği yaptığı maçta gerrard ve carragher'ın kaptanlığında karşı karşıya gelen takımlarda, aralarında kasımpaşa'dan ryan babel, barcelona'dan luis suarez, atletico madrid'den fernando torres, bayern münih'ten xabi alonso'nun da olduğu geçmiş yıllarda liverpool'da forma giyen birçok oyuncunun yanı sıra chelsea'den didier drogba ve john terry ile futbolu bırakan thierry henry de yer aldı.

mücadelenin 9'uncu dakikasında balotelli ile 1-0 öne geçen carragher'ın takımı, 23'üncü dakikada drogba'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. gerrard'ın, 37'nci dakikada penaltıdan attığı golle taraflar devre arasına 2-1'lik skorla gitti. mücadelenin 69'uncu dakikasında gerrard, bir kez daha penaltıdan bulduğu golle durumu 2-2'ye getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.

geliri, sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmak üzere liverpool vakfı'na gönderilen "all-star" maçında, daha önce yer alacağı açıklanan fenerbahçe'nin hollandalı futbolcusu dirk kuyt ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;