Türkiye

Yolcu otobüslerine saldırı

Ankara otogarından çıkan şehirler arası 3 yolcu otobüsüne pompalı tüfekle ateş açan bir kişi, polisle girdiği çatışma sonrası yakalandı. Şüpheli adliyeye sevk edildi.

Konular: Türkiye
Saldırganın aracından 3 pompalı tüfek çıktı. [Fotoğraf: AA]

ankara'da aşti'den kalkan ve çevre yolu gölbaşı istikametinde seyreden üç şehirlerarası yolcu otobüsüne, bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı.

a.b. idaresindeki ankara plakalı beyaz renkli hafif ticari araçtan açılan ateşte 7 kişi yaralandı.

ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ile şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. kaçan şahıs, trafik polisi ekipleriyle girdiği kısa süreli çatışmanın ardından yakalandı. şahsın yanında bir çocuk, araçta da 3 adet pombalı tüfek olduğu öğrenildi.

gölbaşı otoban girişinde durdurulan söz konusu araçtaki biri çocuk 2 kişi ekiplerce ankara emniyet müdürlüğü'ne götürüldü.

burada işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

ankara valisi mehmet kılıçlar, şüphelinin yakalanmasının ardından yaptığı açıklamada, "olay terör saldırısı değil. 24 suçtan sabıkası olan bir kişi, 3 yolcu otobüsüne ateş açtı. bunun sonucunda 7 kişi yaraladı. şahıs, polisle girdiği çatışma sonrası yakalandı. aracında 3 adet pompalı tüfek bulundu" dedi.

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;