Bilim-Teknoloji

YouTube’a hızlı sarma geliyor

Popüler video paylaşım platformu YouTube’un mobil sürümüne hızlı ileri geri sarma özelliği geliyor.

Konular: Bilim-Teknoloji

youtube, kısa bir süre sonra kullanıma sunulması beklenen yeni mobil uygulaması ile ileri geri hızlı sarma özelliğine kavuşuyor. internete düşen uygulamanın android sürümüne ait apk dosyaları yeni özelliği ortaya çıkardı.

android police sitesinin ortaya çıkardığı yeni özellik youtube’un 10.43 kodlu sürümüyle kullanıma sunulacak. sitenin kullandığı yeni mobil uygulamada arayüz değişiklikleri görülüyor. ayrıca uygulama üzerinde bir videoyu izlerken ileri ya da geri hızlı sarma özelliği de kullanılabiliyor. bu özellik video oynatılırken ekrana dokunulduğunda ortaya çıkan play tuşunun hemen sağında ve solunda ileri ve geri okları ile kullanılıyor. bu tuşa basıldığında 10 saniye ileri ya da 10 saniye geri gidilebiliyor.

yeni mobil uygulamanın ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor. ancak testleri devam eden bu uygulamanın önümüzdeki günlerde kullanılmaya başlanacağı düşünülüyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;