PKK

Yüksekova'da 3 korucu şehit

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde nöbet tutan koruculara PKK'lılar ateş açtı. Çıkan çatışmada 3 korucu şehit oldu, 2 korucu yaralandı.

Konular: Türkiye, PKK
[Fotoğraf: DHA]

hakkâri'nin yüksekova ilçesine bağlı büyükçiftlik beldesi yeniışık köyü yukarı olukbaşı mezrası yakınlarında yol çalışması yapan iş makinelerinin güvenliğini sağlayan köy korucularına bir grup pkk'lı uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

çıkan çatışmada 3 köy korucusu şehit oldu, 2 köy korucusu yaralandı. yaralılar, yüksekova devlet hastanesi'ne kaldırıldı.

çok sayıda zırhlı aracın sevk edildiği bölgede pkk'lılara yönelik hava destekli operasyon başlatıldı.

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;