PKK

Yüksekova’da karakola saldırı

PKK’lılar Hakkâri Yüksekova’ya bağlı Büyükçiftlik’teki jandarma karakoluna saldırı düzenledi. Saldırının ardından çatışma çıktı. Henüz ölü ve yaralı sayısı açıklanmadı.

Konular: PKK, Türkiye

hakkâri’nin yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki büyükçiftlik beldesinde bulunan jandarma karakoluna akşam saat 19.30 sıralarında bir grup pkk'lı tarafından uzun manlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi.

saldırıya karakolda bulunan askerler anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. dha, çatışmanın bir saati aşkın süre devam ettiğini duyurdu.

ölü ve yaralı sayıları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

bugün diyarbakır'ın silvan ilçesinde pkk'lıların düzenlediği roketatarlı saldırıda bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı. van'da da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 asker şehit olmuştu.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;