Serie A

Zeman ateşi

Serie A’da son sırada bulunan Pescara, takımın başına 69 yaşındaki Zdenek Zeman’ı getirdi. Çek teknik adamla çıktığı ilk maçta Pescara, Genoa’yı tam 5 yendi.

Konular: Spor, Futbol
Zeman Fenerbahçe'de başarılı olamadı. [Pescara]

pescara’daki ikinci zeman dönemi farklı galibiyetle başladı. takım, hafta sonunda genoa’yı 5-0 yendi.

takım, zeman ile birlikte 22 maçlık kazanamama serisine son verdi. bu, takımın bu sezonki sadece ikinci galibiyetiydi.

5-0’lık maç pescara’nın son sıradan kurtulması için yeterli olmadı. zeman’ın takımı 12 puanla ligde hâlâ son sırada. 20 takımlı ligde 17. empoli’nin 22 puanı bulunuyor.

5-0’lık galibiyet genoa’yı da teknik direktör değişikliğine sebebiyet verdi. genoa’da ivan juric gitti yerine mandorlini geldi.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;