Serie A

Zola'nın yerine Zeman

Serie A takımlarından Cagliari, eski futbolcusu Gianfranco Zola'nın görevine son verdi. 67 yaşındaki Zdenek Zeman bu sezon ikinci kez Cagliari'de göreve geldi.

Konular: Spor, Futbol
Zeman daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştırmıştı. [Reuters]

mavi kırmızılı ekipten yapılan yazılı açıklamada, takımın zdenek zeman’a emanet edildiği belirtilirken, deneyimli teknik adamın yardımcılarının ise vincenzo cangelosi, giacomo modica ve roberto ferola olacağı bildirildi.

zeman, haziran 2014'te cagliari'nin başına geçmiş ancak geçen aralık ayında istenilen sonuçlar alınamayınca görevine son verilmişti.

serie a ekibi, sabah saatlerinde de aralık ayı sonunda zeman'ın yerine getirdiği eski oyuncusu teknik direktör gianfranco zola ile beklentileri karşılayamadığı için yolları ayırdığını açıklamıştı.

daha önce napoli ve chelsea'de forma giyen 48 yaşındaki zola, futbolu 2005'te sardunya temsilcisi cagliari'de bırakmıştı. cagliari'de 10 maça çıkan zola, iki galibiyet, iki beraberlik, altı da yenilgi aldı.

serie a’da 20 puanla 17. sırada bulunan cagliari, kümede kalma mücadelesi veriyor.

italya'da bu sezon chievo eugenio corini'yi, inter walter mazzarri'yi, cesena pierpaolo bisoli'yi, atalanta da stefano colantuono'yu göndermişti.

kaynak: reuters ve aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;