Basketbol

Zoran Lukic Banvit’te

Banvit, Dimitrios Itoudis’in ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük koltuğunu Zoran Lukic ile doldurdu.

Konular: Spor
Zoran Lukic yönetiminde Nizhny Novgorod, geçen sezon EuroCup'ta yarı finale çıktı. [Fotoğraf: Banvit]

sırp antrenör lukic üç yıllık sözleşme imzaladı.

banvit başkanı özkan kılıç imza töreninde yaptığı açıklamada, "dimitris itoudis'in cska moskova takımına transferinden sonra doğru seçimi yapabilmek adına ince eleyip sık dokuduk. son beş sezondur çalıştığı nizhny novgorod takımına oynattığı basketbol, iş disiplini ve istikrarlı çizgisi ile zoran lukic ilk tercihimiz idi" dedi.

lukic ise, "banvit hem oyuncu hem de antrenör bazında geçmişte çok doğru tercihler yapmış bir kulüptür. bundan sonrada birlikte doğru tercihler yaparak daha da iyiye ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu.

banvit geçen sezon normal sezonu lider tamamlarken, playoff yarı finalinde galatasaray liv hospital'e elenmişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;